Charme aan Zee

Uw waardering voor onze B&B blijkt uitgebreid op de site van "bedandbreakfast.nl". Ons rapportcijfer is, na meer dan 50 beoordelingen, gemiddeld een 9,5.

En dat is voor ons de energiebron die ons drijft om de B&B te runnen.....

Gastenboek:

Gert en Jeanet van den Berg - on 8 April 2019
We zijn net terug van een heerlijk verblijf bij Charme aan Zee. Frans en Netty zijn de eigenaren van deze super B & B. We zijn van begin tot eind in de watten gelegd. Het ontbreekt je er werkelijk aan niets. Overal is aan gedacht. En het ontbijt is een feest op zich. De mand uitpakken en van allerlei lekkers vinden. Je krijgt zelfs zakjes erbij om een lunchpakket te maken, want je krijgt het ontbijt echt niet op. Het was onze eerste keer in Charme aan Zee en komen zeker terug. Frans en Netty jullie verdienen een dikke 10!!
Jurjen en Mariëtte - on 29 July 2018
Wat hebben we genoten van deze b&b! We besloten last minute om een paar dagen naar zee te gaan en het was heerlijk. De kamer is prachtig en van alle gemakken voorzien, Frans en Netty zijn heel gastvrij en het ontbijt is een feestje. Ook fijn is de afstand tot de zee en de centrale ligging tov van bijvoorbeeld Den Haag en Amsterdam. Een aanrader!
Jolande & Niek - on 26 April 2017
Wat hebben wij genoten van deze B&B! Een hartelijk ontvangst door Frans en Netty, prachtige kamer, een heerlijk bed en zooooo stil....... we hebben dan ook heerlijk geslapen. De volgende ochtend was het ontbijt een groot feest, gepresenteerd in een mand die we uitpakten alsof het Sinterklaasfeest was... Speciaal voor ons is het ontbijt aangepast met lekkere speltprodukten. Daarbij nog veel meer lekkere dingen, kortom we hebben enorm genoten van onze mini vakantie aan zee!
Jeroen en Cinthya - on 6 November 2016
Wij hebben een overnachting kado gekregen in de B&B van Frans en Netty. Prachtige kamer met een heerlijk bed en een fijne badkamer. We hebben genoten van een heerlijk ontbijt met alles er op en er aan. De omgeving is prachtig, je zit zo op het strand of in het bos en duin gebied op loopafstand. Netty en Frans, bedankt voor alles! We hebben enorm genoten en zijn flink in de watten gelegd door jullie!
Deze B&B is een aanrader!!!!
Marit en Peter - on 16 October 2016
Op de valreep hebben we geboekt bij Charme een zee. Wat een succes! Leuk ontvangen, prachtige kamer, mooie badkamer. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Koffie thee, wijn, water en zelfs chocolade op kamer.
De ontbijtmand is groots!
Charme aan zee is een absolute aanrader.
Frans en netty , jullie maken er een feestje van.
Hartelijk bedankt, lieve groet Marit en Peter uit De Wilp.
Rob en Metje Visscher - on 10 September 2016
We hebben 2 nachten gelogeerd in de B&B Charme aan Zee. We werden hartelijk ontvangen door Frans met koffie en koek. De B&B is prachtig ingericht en tot in de puntjes verzorgd en heel schoon. De ontbijtmand die we 's morgens kregen was meer dan royaal gevuld en ook hier alles weer zo verzorgd. De B&B ligt zeer gunstig voor uitstapjes. Netty gaf ons een fietsroute die heel erg de moeite waard was. Wij hebben erg genoten en het is zeker een aanrader!
William en Mariël Spooren - on 19 August 2016
We waren de allereerste gasten en we werden hartelijk ontvangen. Het is een nieuwe, mooie B&B. De kamer is erg mooi in stijl ingericht. De ontbijtmand was erg goed en royaal gevuld met allerlei lekkere dingen. De B&B ligt gunstig voor diverse uitstapjes naar strand, natuur en steden. Zeker een aanrader!!